Προφίλ

Ins-Solutions Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι

Ασφάλειες στα Βόρεια Προάστια της Αττικής

Η εταιρεία Ins-Solutions Insurance Services P.C.C. είναι μια νέα ιδέα που ξεκίνησε το 2015 από μια ομάδα συνεργατών που θέλησε να δημιουργήσει κάτι νέο και πρωτότυπο στην ασφαλιστική αγορά.

Ένα ασφαλιστικό γραφείο που βασίζεται στην προσωπική επαφή με τον πελάτη είναι δίπλα του 365 ημέρες το χρόνο 24 ώρες το 24ωρο και νοιώθει αναγνωρίζει και κατανοεί τα προβλήματα τις αγωνίες και τις ανάγκες του.

Θέλοντας να ξεφύγουμε από τα παραδοσιακές τεχνικές συνδυάσαμε την γνώση με την τεχνολογία με στόχο απλές και κατανοητές λύσεις για όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

Η πολύχρονη εμπειρία σε όλους τους κλάδους ασφάλισης σε συνδυασμό με το πάθος και την ευθύνη που αισθανόμαστε μας οδηγεί σε νέα δεδομένα που μας διαφοροποιούν από τα κοινότυπα ασφαλιστικά γραφεία.

Το Ασφαλιστικό Γραφείο που καλύπτει τις περιοχές: Διόνυσος, Εκάλη, Δροσιά, Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Άνοιξη, Καπανδρίτι, Αφίδνες, Ροδόπολη, Σταμάτα, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά

Το Ασφαλιστικό Γραφείο που καλύπτει τα βόρεια προάστια και τις περιοχές: Διόνυσος, Εκάλη, Δροσιά, Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Άνοιξη, Καπανδρίτι, Αφίδνες, Ροδόπολη, Σταμάτα, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά

Καλέστε μας τώρα για δωρεάν ενημέρωση:

Νέα προγράμματα υγείας

Οικογενειακά Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης

Νοσοκομειακό για Ενήλικες

€68/ μήνα
Ετήσιο Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης με πολύ χαμηλό κόστος για ενήλικες
περισσότερα

Νοσοκομειακό για Παιδιά

€30/ μήνα
Ετήσιο Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης με πολύ χαμηλό κόστος για παιδιά
περισσότερα

Εξωνοσοκομειακό για Ενήλικες

€87/ εξάμηνο
Ετήσιο Πρόγραμμα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης με πολύ χαμηλό κόστος για ενήλικες
περισσότερα

Εξωνοσοκομειακό για Παιδιά

€63/ εξάμηνο
Ετήσιο Πρόγραμμα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης με πολύ χαμηλό κόστος για παιδιά
περισσότερα